Archief: januari 2011

Transferupdate: Jenner, Matavz, Torres, Dost?

Julian Jenner van Vitesse naar NAC, Tim Matavz niet van FC Groningen naar Napoli, Torres van Liverpool naar Chelsea… er gebeurt nog genoeg, zo op de laatste dag voor het sluiten van de transferperiode. En er zal straks nog wel het een en ander gebeuren, want de avond is nog niet voorbij. Maar ik moet wel zaalvoetballen, dus de dingen die er de komende twee uur gebeuren, zal ik niet meteen meekrijgen. Voor het laatste transfernieuws kun je HIER kijken.

Ajax moet dieper in de buidel tasten voor Dost en Mertens

Tsja… Als iedereen weet dat je even goed in je slappe was zit (door de transfersom van Luis Suarez), dan wordt het lastig om voordelig te shoppen voor nieuwe spelers. Ajax een gedeelte van de binnengekomen 26,5 miljoen euro spenderen aan nieuwe spelers. Biedingen op Bas Dost (SC Heerenveen) en Dries Mertens (FC Utrecht) werden al afgewezen.

Pellè: van AZ naar Parma

Graziano Pellè keert terug naar zijn vaderland… De aanvaller van AZ verruilt de Alkmaarders na het seizoen voor Parma. De spits tekent een contract voor vijf seizoenen bij Parma dat een transfersom moet betalen aan de Alkmaarders omdat hij nog een contract heeft tot medio 2012. Over de hoogte van die som doen de Noord-Hollanders geen mededelingen.

PSV en FC Twente: geluk of kwaliteit?

Gisteren die goal van Zeefuik, waardoor PSV in de blessuretijd nog drie punten pakte tegen Willem II… En vandaag het doelpunt van Bryan Ruiz, vlak voor het verstrijken van de extra speeltijd tegen Feyenoord. Is het geluk of toch gewoon de kwaliteit van ploegen aan top van de ranglijst?

Juventus wil Royston Drenthe

Zoo, dat zijn de betere overgangen… Van Hercules Alicante, toch niet echt een hoogvlieger in Spanje, naar de Oude Dame… Het zo zo maar kunnen dat Royston Drenthe die weg bewandelt… Juventus heeft zich namelijk in Spanje gemeld om de Nederlandse middenvelder voor de rest van het seizoen op huurbasis in te lijven, met een optie tot koop in de zomer.