De TD als de reddende engel?

Ajax heeft het wel gemunt op de successen van AZ. Eerst haalde de club Lindenbergh als smeermiddel op het middenveld, nu moet ook de technische staf eraan geloven. Martin van Geel wordt de nieuwe TD, de technisch directeur en zal op 4 juli officiëel worden gepresenteerd. De beste man speelde tussen 1979 en 1981 in het rood-witte tricot van de Godenzonen. "Ik heb een prachtige tijd gehad bij AZ, maar het is
een geweldige uitdaging om bij Ajax aan de slag te kunnen als technisch
directeur. Ik heb vaak gezegd dat ik niet weg wilde omdat ik het in
Alkmaar erg naar mijn zin heb, maar deze kans wil ik niet laten lopen.
Ik heb vroeger voor Ajax gespeeld en nu terugkomen als TD zie ik als
een hoogtepunt in mijn carrière", zei hij op de website van Ajax. Het gekke is natuurlijk wel dat Van Geel zijn voorganger bij Ajax haalde als nieuwe trainer van AZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.