De zoektocht naar het voetbal op tv (1)

De televisie. Mooie uitvinding, helemaal voor voetbalverslaafde gekken. Een kaartje kost zo €20 tot €40, met het aantal wedstrijden dat ik in een seizoen zie kom ik zelfs met Canal+ niet uit op meer dan een kwartje per duel. Tel uit je winst. Deze rubriek gaat over tv. Want het tv-landschap is drastisch veranderd. Het voetbal ‘zit’ op de meest gekke plekken en voordat je erachter bent waar, is het seizoen voorbij. Gelukkig zag ik gisteren in de krant nog even snel waar de pot die ik woensdag wilde kijken uitgezonden wordt. Brøndby tegen Ajax, in de derde voorronde van de Champions Leaugue, logisch, dat wordt de NOS, dacht ik. Nee hoor! Blijkt dat RTL 5 de rechten heeft gekocht op dat duel. Dus geen Jeroen Grueter, Sjek van Gelder en Johan Cruijff, maar Leo Driessen, Barbara dochter van Barend en weet ik veel wie nog meer. Goed dat ze het uitzenden, maar toch! Die Leo is trouwens een ontzettend oneerlijk mannetje. Hij assisteert vaak bij Sloterdijk za 2, en hij vlagt altijd voor buitenspel als het niet zo is. Ben ik dat ook weer kwijt.

Woensdag 18:30 uur, voorbeschouwing+live: Brøndby-Ajax, RTL 5.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

3 reacties op “De zoektocht naar het voetbal op tv (1)

 1. Rob

  Fijn dat ik via deze link toevallig te weten ben gekomen dat Ajax vanavond te bewonderen is. Ik was al teleurgesteld dat ik het zonder mijn cluppie moest doen vanavond. Prima.
  Maar het moet me wel van het hart dat Ajax vanavond tegen FC Kopenhagen speelt en niet tegen Brøndby IF…

    /   Beantwoorden  / 
 2. jan

  kijk es naar de datum vriend

    /   Beantwoorden  / 
 3. leo

  Hoe zit dat nou met die voetbal op rtl 5 ?
  Het is nu 19.00 u geweest en nog steeds niets !
  Wat irritant !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.