PSV kampioen, Kuijt breekt record

Het was mij het voetbalweekendje wel. PSV liet zien dat het over veerkracht beschikt. En een keer niet te saai om over te bloggen, haha. Hiddink op PSV.nl: ‘We hebben karaktervol gespeeld en dat tekent het team.’ Wat wil je, 2-0 achter thuis na vijf minuten tegen Roda JC, de club die het laatst PSV een…

thuisnederlaag deed lijden. Huntelaar scoort voor Ajax nog alleen nutteloze doelpunten, Feyenoord pakte de 50ste klassieker (!) en Dirkie Kuijt brak een illuster record. Volgens ELF is de spits de eerste die in vijf opeenvolgende klassiekers scoorde, na Sjaak Swart en Wim Kieft met elk vier duels. Knap! Lasse Nilsson laat zien dat hij met drie goals The Hunt en Samaras kan doen vergeten. Eredivisie.nl, de officiele website van de competitie, vindt het belangrijker dan De Klassieker. Ik niet, sukkels. AZ speelde 1-1 gelijk tegen Vitesse en wordt dus geen kampioen, vindt Louis van Gaal. Helaas.

5 reacties op “PSV kampioen, Kuijt breekt record

 1. Henkjansmits

  Blind moet gewoon oprotten. Slappe zak zit daar een beetje dood op de bank slappe lul. Koop goede spelers om de hunter heen. Hij krijgt geen fatsoenlijke bal. Zo eindig je nog niet bij de eerste 5. Winnen niet van nec, utrecht. Hopen volgend jaar maar weer op een goed elftal met GOEDE KWALITATIEVE spelers. Verkoop babel dan kun je 10 miljoen investeren.

    /   Beantwoorden  / 
 2. PSVrules

  Remco, ik ben het geheel met je eens

  PSV Kampioen.
  Feyenoord of AZ CL

  en Kuyt voor veel geld weg.

  Henkjan

  Babel = 10mil
  Nog niet in 10 miljoen jaar.

    /   Beantwoorden  / 
 3. RAUL

  niks psv word echt geen kampioen, da word feyenoord, let mar op !!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. PSVrules

  idd Feyenoord wordt kampioen want die staan 3 punten voor. PSV is de beste dat is gister wel weer gebleken, Feyenoord had weer geluk en scoorde voor de 7de keer dit jaar de winnende in de allerlaatste minuut. er komen dadelijk wedstrijden dat dit niet gebeurt. PSV is beter dus weer kampioen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.