Ruzie tussen AZ en Ajax gesusd, contract Perez is rond

De ruzie tussen AZ en Ajax over de transfer van Kenneth Perez is gesusd, maar volgens mij zijn er harde noten gekraakt. Per 1 juli komt de Spaanse Deen (of Deense Spanjaard) naar de Amsterdammers. Toen ik het mailtje kreeg van Ajax, moest ik het toch effe checken op de site van AZ. En ja hoor, die bevestigen het. Dit zinnetje klinkt mij echter toch enigszins rancuneus, of anders minstens wat zuur, in de oren. Let op het woordje ‘dus’. ‘Perez had nog een contract in Alkmaar tot 2007, Ajax heeft dus een afkoopsom moeten betalen’, schrijft de Alkmaarse club. Hoe dan ook, ’t is vast geen fooitje, net als bij Japie Stam! Ketsching, kassa!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.