Papa Sneijder broodnodig bij Oranjeselectie


Mijn god, sinds het geneuzel rond het huwelijk van Rafael en Sylvie van der Vaart heeft de media nog nooit zoveel aandacht aan het ‘privéleven’van een voetballer besteed. Wat maakt die Wesley Sneijder er een poeha van, of kwam dat Ramona maar niet wilde bevallen? Toch gebeurd, vannacht kreeg Wesley zoontje Jessey. Lelijke naam trouwens, echt zo’n voetbaljohn-naam. Enfin, wel zit hij weer bij de selectie. Als-ie maar z’n koppie erbij houdt. Ik denk dat Oranje hem hard nodig heeft. Dat ik dat zeg! Had ik niet…

verwacht na zijn matige WK-optreden.

En goed nieuws dat De Cler, Jaliens en Meerdink niet meer bij Oranje zitten. Dat we geen vedettes kunnen gebruiken, à la, maar je hoeft niet de halve eredivisie op te roepen. Dit gaat nergens over. Boulah en Gio zijn er gelukkig weer wel bij, kunnen zij hopelijk het zwalkende Oranje beetje vlottrekken.

6 reacties op “Papa Sneijder broodnodig bij Oranjeselectie

 1. Rodney

  Damn wat en zeikerd ben jij! Ga je eigen priveleven afzeiken ofzo.. Wes vind het geweldig dus waar maak jij je druk over :S Vind Jessey trouwens wel een leuke naam, en als iemand matig speelt hoeft dat niet aan een iemand te liggen, vaak functioneert dan het elftal ook niet geweldig. Doe voortaan je huiswerk iets beter voor je kritiek geeft…

    /   Beantwoorden  / 
 2. romona

  wes en ramona van harte gefeliciteerd met jullie zoonje, ben echt blij voor jullie
  geniet er van, trouwens Jessey leuke naam!!!

  WELCOME OP DE WERELD KLEINE!!!

  groeten uit Amsterdam

    /   Beantwoorden  / 
 3. wigger

  Wes? Zijn jullie knikkervriendjes van hem ofzo…die knaap heet wesley… kende vroeger ook iemand die zo heette, voldeed inderdaad helemaal aan het sjonnen profiel…lekker elke dag naar de patatzaak, moeder met metershoge geblondeerde kuif…en maar schreeuwen waar de kinderen nu weer uithangen….voor galg en rad….heb nu al medelijden met arme jessey…sta je meteen 1-0 achter…en het is niet eens je eigen schuld.

    /   Beantwoorden  / 
 4. chantal

  Gefeliciteerd wesley en ramona ,,
  eindelijk is de kleine er dan ..
  echt heelle leuke toffe naam !!
  veel gelukkig leven nog en wat betrefd Jessey Die wordt net zo’n top speler als zijn vader

  CiaoCiao

    /   Beantwoorden  / 
 5. Rodney

  God wat zijn deze mensen zielig zeg die die logs schrijven, ga lekker effe nadenken over je eigen leven ofzo…

  Wat betreft die knikkershit..ik noem Wesley altijd Wes, wat heb jij daar over te zeggen hoe we elkaar noemen…? Wat boeit jou dat uberhaupt… ga lekker logs schrijven en doe alsof je verstand hebt van voetbal zou ‘k zeggen…

    /   Beantwoorden  / 
 6. Jenn

  Rodney vind dat je helemaal gelijk hebt;) Hoe mensen elkaar hier kunnen afkraken man heb gwn respect voor die kleine:D gefeliciteerd Wesley en Ramona geniet van de kleine.Waarschijnlijk word hij net zo’n topspeler.

  Groetjes me..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.