Ajax-trainer kijkt jaloers naar PSV

Ajax-trainer Martin Jol kijkt deze dagen af en toe een beetje jaloers richting Eindhoven. “Ik kijk deze dagen met enige afgunst naar PSV. Ik dacht dat ze daar ook geen geld hadden, maar zij hebben Jeremain Lens en Marcelo al gehaald, Jagos Vukovic vastgelegd en nemen misschien ook nog Wilfred Bouma erbij. Toe maar”, aldus Jol in VI.
De voorbereiding van Ajax op het nieuwe voetbalseizoen verloopt nog niet geheel zonder problemen. De trainer mist nog een aantal belangrijke spelers (ivm WK-verplichtingen) en geld voor nieuwe aankopen lijkt er niet te zijn in Amsterdam.

8 reacties op “Ajax-trainer kijkt jaloers naar PSV

 1. twenteforever

  hiervoor mag je je voorganger de illustere marco bedanken .mede door hemveel nutteloze uitgaven resp .aankopen gedaan die het niet haalden .nu zit ajaks op de blaren .

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ron

  Dan had je naar PSV moeten gaan. Niet zeuren!! Kijk es wat er uit eigen jeugd is doorgebroken. PSV laat eigen jeugd verkwanselen! En daar klagen ze altijd, maar intussen blijven ze kopen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. PSV1

  Competitie is nog niet begonnen of Jol loopt alweer te janken!!! Als Ajax echt weer terug wil naar de top, moeten ze toch echt in zee met een toptrainer, Jol is meer geschikt voor een club als ADO Den Haag

  Weer helemaals niets in 020 dit jaar!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Wéér niets??? Nog van harte met je 3 plek, gedoodverfde kampioen… Die trainer van jullie is top! 11 punten voorsprong weggeven en 3e worden. Zie ik Jol nog niet doen! Die haalde PSV in met 9 punten voorsprong!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

   Nou PSV1… geen reactie in huis? Snel uitgekletst!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Ronnie

  İk had wel Jeremain Lens bij Ajax gewild hebben maar dat hij zeurt over Marcello Bruma en Vukovic vind ik onterecht want Ajax heeft een top verdediging en ze spreken alle 4 de zelfde taal!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Adem-AFCA-Leef-Ajax

  goed gespeeld door jol! iedereen op de kast, rustig blijven en je zin krijgen!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.