FC Twente of Ajax?

PSV is afgehaakt, het gaat nu tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst.

Wat een bizar slot van de voetbaljaargang 2010-2011: in één week staan de koploper en de nummer twee twee keer tegenover elkaar. Eerst om de KNVB Beker en vervolgens om uit te maken wie zich na dit seizoen Kampioen van Nederland mag noemen. Wat gaat er gebeuren? Verdelen ze de prijzen, of is er één van de twee die na dit seizoen de prijzenkast een heel stuk beter heeft gevuld… De komende weken gaan het uitwijzen.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

8 reacties op “FC Twente of Ajax?

 1. Sympho

  FC Twente is een veel beter team. Ajax is meer geluk dan wat anders.
  FC Twente gaat 2 keer winnen!! :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Alexia

  Hveen liet ajax gewoon 2x doorlopen vanaf de aftrap. Ajax besodemietert de boel gewoon weer.
  Twente moet weer gaan uitkijken voor de arbiter, verder zijn ze veel sterker.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   twente moet het helemaal zelf doen ,van de scheids kun je niks verwachten ,alleen maar dubieuze zaken denk ik . (de intimidatie van de toeschouwers in amsterdam >

     /   Beantwoorden  / 
 3. mark78

  Ow Alexia is dat tegenwoordig ook al niet meer toegestaan? Wat heeft de scheidsrechter daar nou weer mee te maken? Heerenveen staat gewoon twee keer te slapen en daar profiteert Ajax van, zo simpel is het. Voor de rest is Twente als team verder dan Ajax. Ajax heeft een veredeld jeugdelftal en mist een echte spits en een speler die het verschil kan maken zoals Ruiz of Janssen bij Twente. We zullen zien, ik gun het Twente in ieder geval wel en ik ben blij dat psv geen kampioen meer kan worden met dat laffe afbraakvoetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Ron

  Krijgen we dat PSV gejank weer.. De snor loopt ook al te huilen dat zijn voorspelling niet us uitgekomen.. Reis en afelay.. Als ze waren gebleven was PSV kampioen geworden… Nou, wat als Suarez, de steek en urby waren gebleven???

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sympho

   Oud Twents spreekwoord : As is verbrande turf..

     /   Beantwoorden  / 
 5. Ron

  Sympho, u bent een wijs man.. En je weet wat men over de wijzen zegt!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. mark78

  Reis heeft ook 2 goede wedstrijden gespeeld, als dat al het verschil moet maken? Ze zijn alleen Afellay kwijt, maar goed psv heeft ook de breedste selectie van Nederland. Als er bij Ajax of Twente een topper wegvalt, dan komt er altijd een mindere speler voor terug. Erg zwak excuus dus, Ajax is Suarez en Emanuelson kwijtgeraakt. Heeft heel wat blessureleed gekend, heeft zelfs enkele wedstrijden met de 3e keeper Verhoeven moeten voetballen wat ze aantoonbaar punten heeft gekost. Psv is wel de laatste club die moet janken, ook de arbitrage hebben ze niet bepaald tegen gehad als we alleen al alle overtredingen van barbie optellen en de onderlinge wedstrijden met Ajax bekijken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.