Na PSV verliest ook FC Twente punten in de Eredivisie

Nou… Ajax en Feyenoord weten morgen dat er wat te halen valt. Twee andere clubs aan de top van de Eredivisie hebben namelijk al punten verloren. Want na de nederlaag van PSV, gisteren in eigen huis tegen PEC Zwolle(***), was het vandaag FC Twente dat thuis niet wist te winnen tegen ‘een kleintje’. In de Grolsch Veste vonden de tukkers het net niet tegen RKC Waalwijk. Het bleef 0-0 en dus kan de top van de Eredivisie morgen nog verder in elkaar schuiven.

Overigens kan ook Vitesse vanavond punten verspelen: de Arnhemmers (vijfde op de ranglijst) staan bij rust nog op 0-0 tegen AZ.

(***) met Pieters als grootste schlemiel van de avond

2 reacties op “Na PSV verliest ook FC Twente punten in de Eredivisie

  1. Hahaha

    Zo zie je maar weer dat je een elftal niet kan kopen. PSV moet zijn eigen helemaal kapot schamen als je ziet wat ze allemaal hebben geinvesteerd.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Inderdaad Hahaha, nou oogje, daar gaat je miljoenenclubje weer. Het wordt toch weer tijd voor een lening bij de gemeente denk ik want die zogenaamde `topjeugd` zoals jij het noemt mocht wederom slechts enkele minuten meedoen. Dat wordt weer kopen. Wat een topbeleid.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.