Keert Dennis Bergkamp terug bij Arsenal?

Opmerkelijk transfergerucht, niet over een speler deze keer, maar over een assistent-trainer. Niet zomaar eentje overigens: Dennis Bergkamp wordt namelijk nadrukkelijk genoemd als nieuwe sterke man bij Arsenal. Gisteren maakte de Engelse club bekend dat Liam Grady de club, na zeventien jaar, zal gaan verlaten. De huidige hoofd jeugdopleidingen bracht al vele talenten voort, maar wil nu het stokje gaan overgeven. Eén dag na de bekendmaking van zijn vertrek is er een interessante naam als opvolger op de proppen gekomen, …inderdaad: oud-Arsenal-speler Bergkamp.
Bergkamp beleefde in elf seizoenen bij de The Gunners prachtige jaren, waarin hij vele prijzen haalden en daarmee de harten veroverde van de Arsenal-supporters. Momenteel is hij assistent-trainer van Frank de Boer bij Ajax, wat hem nog interessanter maakt voor de club uit Zuid-Londen, door de ervaring die hij daarmee heeft opgedaan. Arsenal wil zelfs nog niets uitlaten over een vervanger van Brady.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.