De KNVB Bekerfinale: live op FOX en op SBS!

Vanavond is het zover, dan nemen PEC Zwolle en Ajax het in de Rotterdamse Kuip tegen elkaar op de finale van de KNVB Beker. Wie de grote favoriet voor de eindzege is, is duidelijk, maar Ron Jans en zijn Zwolle hebben al aangekondigd dat Ajax de beker niet zonder slag of stoot op kan halen. Persoonlijk vrees ik voor Zwolle dat de Amsterdammers wel een maatje te groot zullen zijn, maar …om er maar even een cliché in te gooien: de bal is rond en kan raar rollen!

Live te zien op zowel SBS6 als FOX Sports. De wedstrijd begint om 18.00 uur, maar daarvoor wordt er natuurlijk al druk voorbeschouwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.