Transfernieuws: ‘Ajax, Feyenoord en FC Twente willen Necid’

De 25-jarige Tsjechische aanvaller Tomas Necid, momenteel op huurbasis spelend voor PEC Zwolle, mag volgens het AD rekenen op de interesse van diverse clubs, waaronder Feyenoord, Ajax en FC Twente. De belangstelling van de Nederlandse topclubs zou zijn feitelijke werkgever CSKA Moskou er bovendien doen overwegen Necid voortijdig terug te halen naar Rusland.

De Russische topclub heeft de mogelijkheid om Necid halverwege de verhuurperiode terug te halen en is die optie inmiddels serieus aan het bekijken. Alleen door hem in januari terug te halen en te verkopen, kan CSKA nog een transfersom vangen voor Necid. Zijn contract in de Russische hoofdstad loopt deze zomer immers af. ls de club besluit hem tussentijds te verkopen, ontvangt PEC Zwolle een deel van de transfersom, is afgesproken tijdens de onderhandelingen. Al zou de KNVB bekerhouder, waar hij vier keer scoorde in negen competitieduels, hem het liefst tot het einde van het seizoen behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.