Ajax – Feyenoord: Frank de Boer over Kenneth Vermeer

Frank de Boer komt zondag een oude bekende tegen: bij Feyenoord wordt het doel immers verdedigd door Kenneth Vermeer.  De doelman kwam rechtstreeks over van Ajax, maar De Boer zegt dat er geen vervelende sentimenten mee zullen spelen tijdens de wedstrijd. Vermeer en zijn zaakwaarnemer speelden het spel slim, waardoor de doelman naar De Kuip kon vertrekken. Toch is De Boer niet boos op Vermeer. “Die jongen was belangrijk voor ons en verdiende een mooie club. Ik geef hem een warme hand, ik gun hem het beste. Hij maakt een goeie indruk bij Feyenoord en daar zijn we blij om”, zegt De Boer in gesprek met Ajax TV. Vermeer hield sinds de overstap in zeven van zijn veertien competitiewedstrijden ‘de nul’.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.