‘Lulletje lampenkatoen Cillessen heeft een babyface’

De meest besproken Eredivisiespeler van afgelopen weekend? Zonder twijfel Jasper Cillessen. De Ajax-keeper heeft tijdens de Klassieker geen goede indruk achtergelaten op Hugo Borst. De doelman van Ajax was continue in de weer met Colin Kazim-Richards en had het ook nog even aan de stok met Jens Toornstra. De voetbalcriticus kon zich niet vinden in de manier waarop Cillessen zich manifesteerde. “Beste Jasper, je bent een lulletje lampenkatoen. Je bent uitgerust met een babyface en er wil maar geen baard groeien. Dat betekent dat je je ook niet moet gedragen als een man met een baard, door ferme dingen te roepen. Het was bespottelijk”, liet Borst zich in een aflevering van Betweters uit.
Cillessen kan volgens de voetbalcriticus een voorbeeld nemen aan Edwin van der Sar, die in het verleden het doel van Ajax verdedigde. “Die straalt juist rust uit. Ook was Van der Sar ooit een lulletje lampenkatoen, maar hij maakte van zijn zwakke kant juist zijn sterke punt”, aldus Borst.

Naar de site van de Betweters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.