De loting voor de KNVB Beker:

De loting voor de tweede ronde van de KNVB beker (half september) heeft een aantal saillante affiches opgeleverd. Al vroeg in het bekertoernooi staan de nodige eredivisionisten tegenover elkaar.  Zo stuit Feyenoord thuis op PEC Zwolle, neemt Ajax het thuis op tegen De Graafschap, treft PSV in Eindhoven SC Cambuur en heeft titelverdediger FC Groningen het met FC Twente niet getroffen.

Het volledige programma:

De eerste ronde, met 42 amateurclubs, is vastgesteld voor 26 augustus. De loting daarvoor: Hercules – Noordwijk, WKE – GVVV, Dubbeldam – DOVO, sc Genemuiden – Zaanlandia, Ter Leede – Longa ’30, Hoogland – Rijnsburgse Boys, HSV Hoek – EVV Echt, HSC ’21 – Excelsior Maassluis, Blauw Geel ’38 – Scheveningen, FC Lisse – Halsteren, ONS Sneek – Vlissingen, OJC Rosmalen – Sparta Nijkerk, sc Feyenoord – UNA, JSV Nieuwegein – HBS, TEC – Berkum, Harkemase Boys – De Treffers, Blerick – Capelle, IJsselmeervogels – Koninklijke HFC, Groene Ster – ACV, Excelsior ’31 – SCM, RKAVV – Staphorst.

Tweede ronde: FC Groningen – FC Twente, Excelsior Maassluis/HSC’21- Go Ahead Eagles, PSV – SC Cambuur, AZ – VVV-Venlo, Ajax – De Graafschap, Heracles Almelo – Vitesse, ONS Sneek/Vlissingen – FC Utrecht, Fortuna Sittard – Achilles’29, Hercules/Noordwijk – NEC, JSV/HBS – FC Oss, TEC/Berkum – JVC Cuijk, Barendrecht – Excelsior, Groene Ster/ACV – Excesior’31/SCM, Feyenoord – PEC Zwolle, Kozakken Boys – RKAVV/Staphorst, Blauw Geel ’38/Scheveningen – Telstar, RKC Waalwijk – Helmond Sport, Hoek/EVV – Almere City FC, WKE/GVVV – FC Den Bosch, FC Lienden – FC Volendam, Blerick/Capelle – MVV, Sparta Nijkerk/OJC – Sparta Rotterdam, AFC – FC Emmen, IJsselmeervogels/HFC – FC Eindhoven, Spakenburg – Ter Leede/Longa’30, Harkemase Boys/De Treffers – Roda JC, Genemuiden/Zaanlandia – ADO Den Haag, sc Feyenoord/UNA – FC Dordrecht, FC Lisse/Halsteren – HHC Hardenberg, Hoogland/Rijnsburgse Boys – VVSB, NAC Breda – sc Heerenveen, DOVO/Dubbeldam – Willem II.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.