‘Cillessen bereikt akkoord met Manchester United’

Vertrekt David de Gea bij Manchester United? Dat is een vraag die Jasper Cillessen waarschijnlijk de komende uren, dagen, weken, bezig gaat houden. De doelman van Ajax is volgens Louis van Gaal de gedroomde opvolger van De Gea, die op weg lijkt te zijn naar Real Madrid en zou volgens Engelse media inmiddels al een akkoord hebben bereikt met Manchester United. Dat Cillessen overeenstemming heeft bereikt met Manchester United, naar verluidt gaat het om een vijfjarig contract, wil nog niet zeggen dat de doelman deze zomer nog vertrekt bij Ajax. Alles is afhankelijk van de transfer van De Gea. De Spanjaard is het al eens met Real Madrid, maar die club komt er maar niet uit met Manchester United, dat hem niet zomaar wil laten gaan.

Misschien blijft de Spanjaard nog een jaartje in Manchester. De kans is dus aanwezig dat de 26-jarige Cillessen dus pas volgend jaar vertrekt bij Ajax. De Gea is op dat moment transfervrij en kan dus zonder problemen overstappen naar Real Madrid. In dat geval zou hij zelf een aardige tekenbonus kunnen opstrijken, werd eerder al bekend.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.