Strijd om Leroy Fer lijkt los te branden: …Feyenoord, PSV, Ajax…

Ik had het er hier al eerder over: Leroy Fer heeft over belangstelling niet te klagen. Feyenoord zou de verloren zoon graag tijdelijk terug willen halen naar Rotterdam, en ook PSV zou de sterke middenvelder graag voor de rest van het seizoen aan de selectie toe willen voegen. En blijkt nu opeens dat er nog meer interesse is in Fer, die onder contract staat bij het Engelse Queens Park Rangers. Volgens de Britse krant Brent&Kilburn Times schijnt nu ook Ajax de elfvoudig Oranje-international graag willen hebben en dat een huurdeal met een optie tot koop voor de hand ligt.

Fer heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2017, maar is niet altijd een basisspeler op Loftus Road. Fer, die in december in het Algemeen Dagblad aangaf dat hij ‘lekker op zijn plek zit’ bij QPR, zei in juli 2011 bij RTV Rijnmond dat hij nooit bij Ajax zou willen spelen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.