Boilesen reageert cynisch op grapje van Frank de Boer

Tsja… Daar kon je op wachten natuurlijk, een reactie van Nicolai Boilesen op het filmpje waarin Frank de Boer tegen AT5 zegt dat hij de verdediger mee zou nemen als hij naar een andere club vertrekt.  In het gesprek met de regionale tv-zender AT5 antwoordde De Boer ‘Nicolai Boilesen’ op de vraag welke speler hij mee zou nemen naar een eventuele nieuwe werkgever. Met een knipoog maakte hij duidelijk dat het om een grap ging. Deze grap is bij de 23-jarige Boilesen in het verkeerde keelgat geschoten. ‘Klinkt goed, kan niet wachten’, luidt het onderschrift op zijn Instagram bij een foto van De Boer. De cynische hashtags zijn veelzeggend: ‘#funnyguy #trueclass #decency’.
Ik denk dat we kunnen stellen dat het niet meer goed gaat komen tussen de twee… Boilesen was lange tijd de eerste linksback van Ajax. De Deen weigerde echter bij te tekenen waardoor De Boer zich genoodzaakt voelde een alternatief te halen. Mitchell Dijks werd teruggehaald naar Ajax en is de basisspeler linksachterin, terwijl Boilesen geen speeltijd meer krijgt.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.