Vermeer-poppenmaker is bekende van politie en justitie

De Ajax-supporter die bij de klassieker Ajax-Feyenoord een pop ophing die Feyenoorddoelman Kenneth Vermeer moest voorstellen, is een bekende van politie en justitie. Het gaat om een 26-jarige man uit Wageningen. Hij zal zich voor de snelrechter moeten verantwoorden, heeft het OM bekendgemaakt. Het Openbaar Ministerie zal morgen aan de rechter-commissaris vragen hem langer vast te houden. De 26-jarige man wordt verdacht van bedreiging. Hij heeft inmiddels ook een stadionverbod gekregen.

Vermeer begon zijn professionele carrière bij Ajax, maar inmiddels is hij keeper voor aartsrivaal Feyenoord. Een ontstemde fan vond dat kennelijk een reden om een pop op te hangen waarop de naam van de keeper stond en het rugnummer 1. De dader werd gepakt toen hij het station verliet.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.