AZ in zeer goede flow en met veel vertrouwen naar Ajax en Feyenoord

Als er een club is die een goede serie neer zet in de Eredivisie, is het AZ. Na de zevende competitiezege op rij kon AZ-trainer John van den Brom gisteren dan ook maar één conclusie trekken: zijn ploeg is in topvorm. Ditmaal moest FC Groningen er aan geloven (4-1). Door de overtuigende winstpartij heeft AZ nu de derde plaats in handen. “We zitten in een enorme flow. Zelfs ik als trainer wordt door de supporters toegejuicht en dat maak je toch niet vaak mee”, aldus een zichtbaar genietende Van den Brom in gesprek met FOX Sports.

“Het stadion zat weer bomvol en heeft een elftal gezien dat van begin tot eind blijft doorgaan om de supporters te vermaken. Het wordt mooier en mooier en we staan nu zelfs al derde. Nu zal er op ons worden gejaagd, maar dat is niet erg.” AZ was tegen Groningen vooral trefzeker uit hoekschoppen: liefst driemaal. “Eerlijk gezegd hebben we daar deze week iets meer aandacht aan besteed. Tot dusver lukte het niet zo vanuit hoekschoppen, maar dat het nu meteen resultaat heeft met drie uit vier is niet normaal”, beseft Van den Brom, die volgende week met zijn ploeg op bezoek gaat bij Ajax. “We zijn in vorm, het vertrouwen is groot. Het is een mooi moment om naar de ArenA toe te gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.