PSV kan met de voetjes omhoog op de bank…

De spelers, technische staf en supporters van PSV weten wat ze vanmiddag kunnen doen: lekker met de voetjes omhoog naar Ajax – AZ kijken om te zien hoe de achtervolgers het doen. PSV heeft zelf z’n taak goed volbracht  met de 2-0 overwinning op ADO Den Haag. Tot opluchting van aanvoerder Luuk de Jong. “Gelukkig valt het doelpunt uiteindelijk”, aldus de aanvaller, die zelf de tweede treffer voor zijn rekening nam tegen de Hagenaars. “De duels waren niet altijd voor ons. De tweede helft was dat gelukkig beter. We varieërden in eerste instantie te weinig, maar gelukkig scoorden zij niet. Wij zijn de laatste tijd heel sterk als we voorkomen.”Vandaag is PSV in afwachting wat concurrent Ajax doet. De nummer twee van de competitie ontvangt in eigen huis AZ, de nummer drie op de ranglijst. De Amsterdammers moeten na de zege van PSV winnen van de Alkmaarders om de titelstrijd spannend te houden.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.