De Boer in ‘golfkarretje’ bij Ajax-training

Dat is ook een manier om de boel in de gaten te houden… Het is deze dagen een beetje behelpen voor de onlangs aan een gescheurde achillespees geopereerde Frank de Boer. De Ajax-trainer is nog niet echt mobiel, maar wilde wel een kijkje nemen op het trainingsveld, waar zijn selectie toewerkt naar de Eredivisiewedstrijd Ajax – PEC Zwolle.

Hoewel Hennie Spijkerman op het trainingsveld een aantal taken van hem overneemt, wil de hoofdtrainer zijn manschappen graag aan het werk zien. De Boer volgde de training vanaf de rand van het trainingsveld, vanuit een golfkarretje… Op die manier kon hij zijn (door interlandvoetbal uitgedunde) selectie toch gewoon aan het werk zien.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.