De plannen van Frank de Boer en Ajax:

Ik ga er van uit dat het nu toch wel een beetje het slotstuk zal zijn van alle eerbetonen en herdenkingen va de afgelopen week: Ajax maakt zich op voor een groots afscheid van Johan Cruijff. De Amsterdammers spelen morgen tegen PEC Zwolle en die wedstrijd staat volledig in het teken van Nummer 14. Frank de Boer denkt dat zijn spelers het inmiddels een plekje hebben kunnen geven. “Zondag komt er nog een mooi afscheid in de Arena, maar wij moeten gefocust zijn. Wij moeten zorgen dat hij een waardig afscheid krijgt.”

Van De Boer hoeft de wedstrijd niet in de veertiende minuut stilgelegd te worden. “Als het publiek gaat staan en een minuut lang applaudisseert, dan is het heel mooi. En misschien moeten wij maar scoren in de veertiende minuut.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.