Gudelj steeds meer op z’n plek bij Ajax

Het ging niet meteen allemaal van een leien dakje, maar Nemanja Gudelj heeft na een ietwat stroef begin zijn plekje bij Ajax gevonden. De van AZ overgekomen middenvelder veranderde na overleg met Ajax-coach Frank de Boer licht van positie en kan zich daardoor beter profileren als aanjager van het elftal. Dat doet hij onder meer door zo nu en dan de beuk erin te gooien. “Bij een tackle moet je er zeker van zijn dat je de bal hebt. Of de man. Je moet iets raken, de man of de bal”, vertelt hij in een interview met de Volkskrant. “Dan wil ik het team wakker schudden met een redelijk grove overtreding. In het buitenland zie je zoiets veel vaker, klinkt er zelfs applaus. Hier moet alles volgens het boekje.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.