Spitsencarroussel op komst? Huntelaar naar Ajax, Haller naar Schalke?

Het zou zo maar kunnen dat een dezer dagen de transfercarroussel lekker gaat draaien. Ajax blijft namelijk volgens VI nadrukkelijk hopen op de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar. Als dat gebeurt is volgens het medium de kans aanwezig dat Schalke zich op zijn beurt wil versterken met FC Utrecht-spits Sebastien Haller. En dan is het natuurlijk ook weer de vraag wie FC Utrecht dan eventueel gaat halen voor in de spits…

Huntelaar praat binnenkort met Christian Heidel en Markus Weinzierl, respectievelijk technisch directeur en trainer van Schalke 04, over zijn toekomst in Gelsenkirchen. ‘The Hunter’ heeft een contract tot 2017 en wil de Duitse subtopper niet zomaar verlaten. Mocht de goaltjesdief daadwerkelijk vertrekken, dan komt Sebastien Haller in beeld. De Franse spits van FC Utrecht staat er goed op bij de technische leiding van Schalke 04, al zijn er ook twijfels, voornamelijk door het niveauverschil tussen de Eredivisie en de Bundesliga.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.