Ajax – PAOK alleen te zien bij (sponsor) Ziggo

Ik denk dat er vanavond links en rechts best wel wat mensen zullen zijn die bedrogen uitkomen als ze een avondje Europees voetbal willen kijken op televisie… De wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tussen Ajax en het Griekse PAOK Saloniki is namelijk alleen live te zien op Ziggo Sport. Mensen die een abonnement hebben op FOX Sports kunnen vanavond laat kijken naar een samenvatting in FOX Sports Vandaag.

De eerste wedstrijd staat vanavond om 20.45 uur op het programma in de Amsterdam Arena. De return staat op woensdag 3 augustus op het programma in Griekenland en begint dan om 20.30 uur. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint vanavond om 20.15 uur. Na afloop is er een nabeschouwing te zien.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.