Vanavond Live op FOX: de Europese duels van Heracles en AZ

Vanavond is het zover, dan spelen Heracles Almelo en AZ hun wedstrijden in de voorronde van de Europa League. Heracles trapt vanavond om 18.45 uur voor eigen publiek af voor het allereerste officiële Europese duel ooit uit de clubgeschiedenis. Het elftal van trainer John Stegeman ontvangt FC Arouca in de derde voorronde van de Europa League. AZ neemt het vanaf 20.45 op tegen PAS Giannina, een Griekse club die debuteert in de Europa League. Als Heracles en AZ hun tegenstanders over twee duels verslaan dan kwalificeren ze zich voor de play-offs, waarin een plaats in de groepsfase van de Europa League kan worden veilig gesteld.Beide wedstrijden zijn live te volgen via betaalzender FOX Sports. Om 18.00 uur start op FOX Sports 1 het programma Studio Europa League. Om 18.45 uur is op dit kanaal ook de wedstrijd Heracles Almelo – FC Arouca te zien. Om 20.45 uur is op de zender vervolgens de wedstrijd tussen AZ en PAS Giannina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.