Robben of Robin, who cares?

Ik heb een probleem. Soms maak je een afspraak (meestal gebeurt dit met een vrouw) waar je niet onderuit komt. Tot je stomme verbazing ben je zo idioot geweest om die afspraak (etentje, bruiloft, keizersnee) te plannen op het moment dat er net een cruciale voetbalwedstrijd aan zit te komen. Overkomt mij natuurlijk weer net tijdens een duel van Oranje. Ik ga namelijk proberen m’n relatie met een totaal niet-voetbalminnende vrouw te redden, ik bespaar je de details. En moet dat net met een dineetje tijdens Armenië-Oranje? Ja, blijkbaar wel dus, want het was mijn idee. Even dacht ik nog – als een soort Nick Hornby, de schrijver van Fever Pitch – om af te bellen. Maar ik besloot wijzer te zijn. Robben of Robin, wie er speelt, kan me niet bommen (liever een fitte Van Persie, overigens). De uitslag? Mij om het even. Ontkenning, dat werkt altijd het beste. En voetbal is net een relatie: hoe meer je het analyseert, des te minder leuk het wordt. Ik kijk vannacht wel even stiekem op Teletekst.

Talpa, 18:25 uur. Voorbeschouwing, live en nabeschouwing Armenië-Oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.