Premier Balkenende heeft wel oren naar WK 2018 op Nederlandse bodem!

Goed nieuws voor alle Nederlandse voetballiefhebbers die nog hoop hebben op een WK in eigen land. Een Wereldkampioenschap voetbal in Nederland is weer een stapje dichterbij nu premier Jan Peter Balkenende zij interesse kenbaar heeft gemaakt voor de organisatie van het mega-evenement. "Hij volgt de ontwikkelingen met belangstelling", meldt zijn woordvoerder tegenover persbureau Novum. "Daarom praat hij donderdag ook met een delegatie van de KNVB."

Bij dat gesprek zullen bondscoach Marco van Basten en algemeen directeur van de KNVB Harry Been aanwezig zijn. In een eerder stadium zijn er al gesprekken geweest met de FIFA en de Belgische voetbalbond waarmee Nederlande het evenement samen wil organiseren (net als het EK in 2000). In 2011 beslist de FIFA waar het toernooi wordt gehouden, dus Nederland heeft nog een paar jaar om flink te lobbyen. Ik zou het echt enorm toejuichen, een WK in Nederland!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.