GEK VAN DE ORANJEGEKTE!!

Het Europees kampioenschap voetbal komt eraan en met de daarmee gepaard gaande oranjegekte is lang niet iedereen blij. De helft van de Nederlanders baalt van de versierde straten, oranje cafés en verkoopacties in supermarkten. Vooral senioren geven aan weg te willen uit de oranjegekte, zo blijkt uit de BuitenBarometer, een onderzoek dat Blauw Research heeft uitgevoerd in opdracht van Landal GreenParks. Tsja… ik ben (natuurlijk) een 100% voetballiefhebber, maar ik kan me op zich wel voorstellen dat mensen zich ergeren aan de hysterie die zich tijdens grote toernooien in ons land voordoet. Aan de andere kant: het is maar een paar weekjes toch?

8 reacties op “GEK VAN DE ORANJEGEKTE!!

 1. jope

  ach, het is toch super leuk voor 3 weken. ik vind het fantastisch, hoe gekker hoe mooier.dan zijn we met zijn allen een familie en als de competitie weer begint “slaan we elkaar weer de hersenen in….”heerlijk, zo simpel.!! ik ga voor oranje en hoop dat vd sar hetzelfde mag gaan doen voor ons in de finale tegen italie, wat hij gister deed. geweldig.

    /   Beantwoorden  / 
 2. oranjevoetbal.net

  volgens mij zal het wel meevallen, dat mensen zich ergeren aan de oranjegekte, wat volgens mij een echte ergenis zal worden tijdens het EK is het rookverbod wat in juni officieel in zal gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. jan stender

  Ik erger me rot aan die EK,en sowieso aan dat voetbal
  Buiten het EK om,probeerd men al,het voetbal bij de mensen er in te stampen
  Even een voorbeeld
  Ik nam enige tijd geleden een abonnement op Digitenne
  Ontvanger laten zoeken,naar zenders
  En wat zat er al standaard in het zenderpakket?
  Televoetbal!
  Tegen meerprijs kon ik nog een kanaal erbij krijgen
  Wat?
  Een voetbalzender!
  Je kijkt in de gids
  Soms op 3 zenders voetbal
  Ga je tijdens de EK shoppen,dan proberen verkopers je ook allerlei EK shit,aan te smeren
  Ik wens iedereen veel plezier,met die EK,maar ik doe er niet aan mee

    /   Beantwoorden  / 
 4. Vincent

  als je niks van dat voetbal mee wil krijgen zul je toch of een hele verre vakantie moeten boeken of ergens in een grot gaan wonen zonder tv of radio want over is het er op. ook niet gek als zeker 10 miljoen mensen wel mee doen aan de voetbal gekte.

    /   Beantwoorden  / 
 5. jan stender

  Nee,ik ga niet een verre vakantie nemen,of in een grot wonen,want ik kan me prima redden,met een stapel dvd,s en videobanden
  De enigste reden waarom ik een dezer dagen wel naar het buitenland ga,is voor de truckraces bekijken
  Trouwens in mijn straat hebben we afgesproken,niet aan de Oranjegekte mee te doen
  Niemand in deze straat houd van voetbal,dus wat betreft woon ik hier prima

    /   Beantwoorden  / 
 6. Verstand

  Jan Stender, wat doe je hier dan flapdrol..

    /   Beantwoorden  / 
 7. jan stender

  Ga jij mij vertellen wat ik hier moet doen,sukkel?
  Ik reageer op bovenstaand verhaal
  Dat was zeker nog niet bij je door gedrongen he?
  En dat noemt zich Verstand

    /   Beantwoorden  / 
 8. ik

  hahaha verstand je bent echt dom xD

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.