Speciaal Oranje WK-radio-station via internet!

Zin om alvast lekker in de stemming te komen voor de wedstrijd van het Nederlands Elftal morgen tegen Kameroen? Er is een speciale website met een online radiostation waar je heerlijk  kunt ‘opwarmen’ voor de wedstrijden van Oranje met alleen maar leuke voetbalnummers uit heden en verleden.
De artiesten dragen vooral carnavalsnamen als Ab Berehap, Gerrit & de Kokosnoten, Bokito, De 2 Ballen en De Vuvuzela’s, maar ook Ali B. nam een WK-hit op met Harry Vermeegen. Samen met nog eens tientallen WK-krakers uit het verleden kan http://www.wkhits.nl moeiteloos de radiodagen tijdens het WK vullen. Hét station dus voor een sfeervol avondje Oranje. Of middagje natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.