GOED ZO BERT! niet over WK-finale praten!

Mensen die nu al over de finale praten, snappen er helemaal niets van”

Klasse-uitspraak van Oranje-bondscoach Bert van Marwijk. Het is mij inmiddels ook al een paar keer gebeurd dat ik licht geirriteerd heb gereageerd op (te) optimistische en rooskleurige meningen van mensen waarmee ik het over de komende halve finalewedstrijd tegen Uruguay had. Je weet wel,  van die mensen die na tien secondes al zeggen: “…ach, eitje dat Uruguay, waar ga jij de finale kijken…”  BAH, kijk nou toch uit mensen, dat kan alleen maar mis gaan en volgens mij roep je het zo juist over je af dat het mis gaat!

Eén reactie op “GOED ZO BERT! niet over WK-finale praten!

  1. Sympho

    Bert Van Marwijk laat ze allemaal lekker lullen en trekt gewoon rustig zijn eigen plan.
    Dat mag ik wel :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.