WK finalekaarten: allemaal naar een oranje Johannesburg!!!

Als het aan de KNVB ligt, kleurt Johannesburg oranje voor de WK-finale van komende zondag. De Nederlandse voetbalbond heeft de inmiddels al FIFA gevraagd om extra kaarten voor de WK-finale. De FIFA zal na de tweede halve finale tussen Duitsland en Spanje bekendmaken of en hoeveel extra kaarten er eventueel beschikbaar komen. ‘We weten dat er in ieder geval 2900 mensen uit Nederland met een ticket zijn, maar we willen natuurlijk dat zoveel mogelijk supporters alsnog kunnen komen. Alle reden dus voor een lobby bij de FIFA’, stelt de Nederlandse voetbalbond in een verklaring op haar website.

Eén reactie op “WK finalekaarten: allemaal naar een oranje Johannesburg!!!

  1. Sympho

    Ik stap NU op mijn fiets en ga!..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.