Geen shirt van Van Bronckhorst

Tsss… slecht nieuws voor Oranjefans die een officieel Nike Nederlands Elftal-shirt willen bestellen met de bedrukking van hun favoriete speler. Tenminste, als dat Giovanni van Bronckhorst is.  Op de shirts kunnen alleen namen van maximaal tien letters, terwijl Van Bronckhorst inclusief spatie vijftien tekens heeft. Dan maar zonder ‘Van’. Nee, nog steeds te veel letters. De KNVB bevestigde gisteren dat het een typisch gevalletje van ‘jammer’ is. Het is natuurlijk wel een raadsel hoe de aanvoerder van Oranje zelf aan dat shirt is gekomen? ‘V. Bronckhorst’, dat zijn toch echt te veel letters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.