WK-finale wordt propaganda voor het voetbal

Vanavond is het zover: dan ontmoeten Nederland en Spanje elkaar in de eindstrijd van het WK-voetbal in Zuid-Afrika. Een finale waar veel mensen naar uitkijken. De coach van de Spanjaarden, Vicente Del Bosque, verwacht een mooie pot voetbal: “Beide teams zullen erg aan elkaar gewaagd zijn’, vertelt de oefenmeester op een persconferentie daags voor de finale. ‘Zowel zij als wij beschikken over spelers met grote technische vaardigheden en met veel creativiteit. Deze wedstrijd wordt grote propaganda voor het voetbal. Het is een finale tussen twee ploegen die het verdienen in de eindstrijd te staan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.