The day after the night (Nederland-Spanje) before…

Nou, ik weet niet hoe het gisteren bij jou thuis/in de kroeg/bij vrienden was, maar bij ons was het echt een beladen sfeertje. Al voordat de wedstrijd goed en wel begonnen was, werd de televisie al bijna aan barrels geslagen omdat er een vlieg over het beeldscherm liep… En tijdens de wedstrijd, ach… 12 man, de nodige biertjes, spanning en emotie. Vuvuzela’s moesten af en toe bij bepaalde mensen uit de buurt gehouden worden, omdat het blazen erop voor sommige andere mensen zorgde voor wat licht irritatie.

Verder zorgde natuurlijk het optreden van scheidsrechter Webb voor veel stress, gevloek en getier. Uiteindelijk hebben we de kamer in razend tempo “ont-oranjed” en nog maar een flesje opengetrokken. En dus… een dubbele kater, als is het besef dat Spanje misschien toch echt wel sterker was inmiddels wel aanwezig. Maar die Webb drukte wel op een negatieve manier zijn stempel op de wedstrijd.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

4 reacties op “The day after the night (Nederland-Spanje) before…

 1. Pina

  Wat een spannende zomer……

    /   Beantwoorden  / 
 2. hafida

  ik heb in spanje gekeken in een armoedige cafeetje . we zijn onder weg naar marokko op vakantie. En was kut om die spanjaarden te zien feesten jammer dat ik geen hand grenaat bij me had.we staan achter oranje ze hebben het goed gedaan.maar webb de hommo moest weer alles verpesten.robben l love jouuu en ook van jou jack latersssss

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sympho

  Gaat geweldig hierro..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sympho

   Maar niet heus..

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.