Is Johan Derksen de splijtzwam tussen Wesley Sneijder en Yolanthe?

Alhoewel het tweetal zelf alle geruchten ontkent, doen er (met name in Italie) nog steeds berichten de rondte dat het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen z’n langste tijd gehad heeft. Waar ze in Italie vooral het weinige contact en de eigen carriereplannen van Yolanthe als oorzaak zien, zouden we hier in Nederland bijna rekening kunnen houden met een andere oorzaak: Johan Derksen…
De voetbalkenner bij uitstek moest in het begin niks van Yolanthe hebben en maakte haar in zijn blad en diverse televisieprogramma’s met de grond gelijk. Hij noemde haar een starfucker en een golddigger. Maar inmiddels is er iets veranderd… Voor het programma Yolanthe op 3 ging Yolanthe zelf op bezoek bij Johan Derksen. Een ontmoeting die resulteerde in meer begrip, contact en zelfs de uitspraak van Derksen dat hij ‘mevrouw Sneijder’ nu ziet als een vriendin…

Zou hij dan….  Neeee, ik denk het niet. (al zou het natuurlijk wel een schitterend verhaal zijn, zeker na publicaties als deze)

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

4 reacties op “Is Johan Derksen de splijtzwam tussen Wesley Sneijder en Yolanthe?

 1. Derk

  Derksen en Yolanthe geloof je het zelf?!?!?!

  Die gaat hues ewel vreemd, maar dan wel met een andere rijke voretballer

    /   Beantwoorden  / 
 2. mark78

  Alsjeblieft, waar gaat dit over? Ga bij de Story werken mongool! Dit soort onzin hoort hier niet thuis, het woord zegt het al: VOETBAL.blog.nl.

    /   Beantwoorden  / 
 3. weezer

  Derksen is een viespeuk

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Die Derksen als hij zijn kledingstijl aanpast & z’n belachelijke schoenen die hij draagt & z’n snor eraf scheert & een ander kapsel dan maakt hij nog geen kans bij Yolanthe.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.