TV-gids: WK -17, Copa América, vrouwenvoetbal en FC Emmen-Ajax

Voetballiefhebbers opgelet: het duurt nog een paar weken voordat de eredivisie weer begint, maar ook nu is er voldoende voetbal op televisie! Di weekend bijvoorbeeld de oefenwedstrijd FC Emmen – Ajax (vanmiddag op eredivisie Live), maar ook de kwartfinales van het WK voor vrouwen in Duitsland (vandaag en morgen op eurosport), de finale van het WK -17 (morgenacht op eurosport) en een flink aantal wedstrijden van de Copa America (vandaag en morgen op Sport1).
Kortom: reden genoeg om je krant, tv-gids of de online programmagidsen van de diverse zenders er nog eens op na te slaan. Of je kijkt even hier, op de site van Voetbal International, waar ook een overzicht staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.