Met de boot naar RKC – NAC

Van een combi-bezoekje aan een wedstrijd toch iets leuks maken, dat doen de supporters van NAC, die morgen in het kader van de Brabantse derby tegen RKC Waalwijk met de boot naar Waalwijk gaan. Honderden NAC-fans reizen op een wel heel bijzondere manier naar Waalwijk. Niet met de verplichte buscombi, maar met een bootcombi. De boot is al vrijwel uitverkocht, bijna 250 fans van de Brabantse club maken per schip de reis naar het uitduel.
Initiatiefnemer is Martijn Koks van Breda Loco’s. “Het is begonnen als protest tegen de verplichte combi-regeling, maar natuurlijk is het vooral heel ludiek en gezellig om zo met z’n allen een uitwedstrijd van NAC te bezoeken”, zegt Koks op de website van NAC. Het is overigens geen primeur. Enkele jaren geleden gingen fans van NAC al per boot naar RBC Roosendaal. “Er was toen maar vier liter bier over”, lacht Koks. “Nu nemen ze het zekere voor het onzekere en gaat er meer mee. Ze hadden zich die eerste keer ietsje vergist in onze dorst.” Het is de vierde keer dat NAC een bootcombi organiseert.

De boot gaat om 14.30 varen, de aftrap in Waalwijk staat gepland om 18.45 uur.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Met de boot naar RKC – NAC

  1. ta2 mm

    Geweldig die tocht, maar zie meestal geen wedstrijd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.