Dries Mertens: haal de Coen Dillen-index maar tevoorschijn!

Nou Dries Mertens, begin je maar alvast in de materie te verdiepen, want met 11 goals in 7 wedstrijden, kan het niet missen, of je wordt de komende tijd links en rechts volop geconfronteerd met de Coen Dillen-index. Even een kleine reminder:

Coen Dillen (1926 – 1990) was een Nederlands voetballer, bijgenaamd Het Kanon, die in het seizoen 1956/1957 maar lefst 43 keer scoorde voor PSV. Tot op heden nog steeds een record. In totaal speelde hij 483 wedstrijden (waarvan 328 competitiewedstrijden) voor PSV. Daarin wist hij 429 keer (287 competitiedoelpunten) te scoren. 

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.