Slecht nieuws voor Santos: geen comeback voor 70-jarige Pelé

Nou… Dat kan maar duidelijk zijn: Voetbalgrootheid Pélé gaat geen rentree maken bij zijn oude club Santos. Hij zal niet deelnemen aan het naderende WK voor clubteams, dat in december wordt gespeeld in Japan. Hooguit om de aftrap te verrichten…

In 1977 zette Pelé in de eerste week van oktober een punt achter zijn indrukwekkende carrière tijdens een drukbezochte afscheidswedstrijd in New York tussen zijn toenmalige werkgever Cosmos en Santos. 34 jaar later lonkte een rentree. Het Braziliaanse FC Santos, de club waarmee Pelé zijn grootste successen vierde, bood de zeventigjarige oud-international de gelegenheid in actie te komen op het WK voor clubteams. De bijna 71-jarige legende zelf heeft inmiddels duidelijkheid verschaft. ‘Fysiek ben ik niet in staat een wedstrijd te spelen. Dat zie ik niet zitten. Wellicht kan ik de aftrap verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.