Sunday Oliseh keert (nog) niet terug bij Ajax

Oud-voetballer Sunday Oliseh gaat waarschijnlijk binnen niet al te lange tijd ergens aan de slag als hoofdtrainer bij een Europese (top)club. De Nigeriaanse oud-verdediger van onder meer Ajax is sinds deze zomer in het bezit van de benodigde diploma’s en lijkt meteen voor het hoogste te willen gaan.
En dat ondanks enkele andere aanbiedingen: ‘De voorbije maanden heb ik van Ajax nog het aanbod gehad om er als jeugdtrainer aan de slag te gaan’, vertelt de inmiddels 37-jarige Oliseh aan het Duitse Spox. ‘Ook was er de mogelijkheid om als assistent-trainer bij Standard Luik te worden. Beide aanbiedingen heb ik afgezegd. Het paste niet in mijn planning, ik wilde eerst mijn trainerslicentie halen. Ik ben nu klaar voor het hoofd-trainerschap.’

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Sunday Oliseh keert (nog) niet terug bij Ajax

  1. Hahaha

    Ole ole it’s Sunday Oliseh

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.