Arjen Robben wilde door-door-door!

Als het aan Arjen Robben had gelegen, had Oranje (gisteren of in de komende dagen) meteen nog een interland gespeeld. De speler van Bayern Munchen speelde pas zijn tweede interland sinds de WK-finale, maar had het uitermate naar zijn zin.De aanvaller genoot volop van zijn terugkeer in het Nederlands elftal. In de oefeninterland in en tegen Engeland was hij met twee treffers verantwoordelijk voor de 3-2 zege van Oranje. ‘Een genot om hier te zijn.’De interlandperiode is eigenlijk veel te kort. Ik heb zo ontzettend veel plezier gehad de afgelopen dagen. Ik had er nog wel een interland aan vast willen plakken,’ aldus Robben.

Wat vonden jullie trouwens van het nieuwe uitshirt?

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.