Speciale aanbieding: Zwolle Flaghoody met korting!

Om te beginnen: Heb je je al ingeschreven om kans te maken op zo’n te gekke EK-versie van de Flaghoody? Wel doen, want dat is natuurlijk een mooie kans om een prijs te winnen, waarin je op een stijlvolle manier kunt uitdragen dat je hoopt dat Oranje het goed gaat doen deze zomer. Trouwens: niet alleen voor het Nederlands Elftal zijn er van die gave vesten, ook voor allerlei andere landen en voor… Zwolle! En die is dit weekend extra voordelig. Best toepasselijk natuurlijk, aangezien FC Zwolle vanavond kampioen is geworden in de Jupiler League. Het gaat om een Limited Edition, die Flaghoody uitgeeft in samenwerking met Cafe de Casteleyn & Casual Friday Shop in Zwolle, met óf zonder opdruk van het woord ZWOLLE op de achterzijde.

Je moet wel snel zijn, dus bestel er meteen eentje voor de speciale prijs!

Hier kun je lezen hoe kans maakt op een gratis EK Flaghoody

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Speciale aanbieding: Zwolle Flaghoody met korting!

  1. Rob

    Zwolluhh Zwolluhh!! Vet veel mensen gezien vandaag met Flaghoodies. Van verschillende landen. Ze voeren ook mee tijdens de huldiging van Zwolle

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.