Win een oranje EK-boxershort!

Het is bijna zover: de start van het Europees Kampioenschap komt nu echt steeds dichterbij!

Op 8 juni staat de eerste wedstrijd op het programma, terwijl het Nederlands Elftal op 9 juni aan de bak mag. En dus gaat ons landje langzaam maar zeker weer oranje kleuren. Van onder tot boven… En omdat je nooit weet wat deze hopelijk hete sportzomer je brengt, is het natuurlijk raadzaam om te zorgen dat je ook echt he-le-maal EK-proof bent. Dat kan met de boxershorts van de Condoomfabriek.nl. Deze speciale boxershort (uiteraard uitgevoerd in oranje en voorzien van de strijdkreet ‘Ik ga staan voor Oranje!’) krijg je gratis bij besteding van minimaal € 15,- bij Condoomfabriek.nl. De EK-boxershort is in de webshop ook los verkrijgbaar voor € 10,-.

Maar… je kunt hem ook winnen! Speciaal voor Voetbalblog.nl heeft de Condoomfabriek namelijk tien prijspakketten samengesteld, met onder andere zo’n EK boxershort.

Alles wat je hoeft te doen is de onderstaande slagzin op een originele manier af te maken:

‘Ik ga staan voor oranje, want….’

Mail jouw inzending (voorzien van je adresgegevens) naar [email protected] en misschien kun jij binnenkort tijdens het EK op een verantwoorde manier staan voor Oranje!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

7 reacties op “Win een oranje EK-boxershort!

 1. inge

  Wat een geinig ding. Hij is niet alleen geschikt om voor oranje te gaan staan maar geeft ruimte als er lichamelijk wat gaat staan hahaha

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hahaha

   Hallo Inge jij zal tijdens het EK toch ook wel een Oranje stringetje aan hebben of nie of een Oranje tampon whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

     /   Beantwoorden  / 
   1. jarno

    ik weet uit betroubare bron dat ze een extra grote voor jou hebben gemaakt. eentja waar je schijt luier in past. hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaahahhhhaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

     Hallo mijn achtarmige-vriend ik heb gehoord dat jouw luier is gemaakt van opgedroogde stront whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha.

       /   Beantwoorden  / 
     1. jarno

      zat er een kabouter logo op. dan moet dat dat ajakie shirt die ik volledig heb vol gescheten. heeft het toch nog zijn ware aard gevonden. shit club, shit shirt. wat is het verschil.hhhhhaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

        /  
     2. jarno

      vraag dan gelijk een of er drie kruisje boven stonden. dan weet ik gelijk waar hij is. aan jou kont. hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

        /  
     3. Hahaha

      Gaap

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.