Stijn Schaars sluit aan bij Oranje

Bert van Marwijk heeft er weer een kracht bij: Stijn Schaars is donderdag aangesloten bij de training van het Nederlands elftal in Lausanne. De middenvelder miste een deel van de voorbereiding op het EK, omdat hij zondag nog met Sporting Portugal de bekerfinale moest spelen. Hij kreeg daarna nog een paar dagen vrij van bondscoach Bert van Marwijk.

Schaars haalde het Nederlands elftal als middenvelder. Hij kreeg tijdens de laatste officiële interland tegen Engeland een kans als linksback. ”Ik vind het helemaal geen probleem om daar op het EK te spelen”, liet hij onlangs weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.