Irritaties bij Van Marwijk

Het naderende EK neemt veel stress met zich mee voor de betrokkenen. En natuurlijk niet in de laatste plaats voor Bert van Marwijk. De ervaren oefenmeester leeft in een glazen bol, met zestien miljoen bondscoaches die over zijn schouders meekijken. En dat kan weleens tot irritatie leiden. ‘Zijn hier al Kamervragen over gesteld’, vroeg Van Marwijk zich vrijdagmiddag tijdens een persconferentie af over de discussie wie op het komende EK in de spits moet staan. Robin van Persie of Klaas-Jan Huntelaar?

‘Kritiek hoort erbij’, vervolgt Van Marwijk. ‘Zeker als je van Bayern München en Bulgarije verliest en tegen Slowakije ook nog niet heel goed speelt. Iedereen heeft recht op z’n mening, maar er zijn ook veel verschillende meningen. En ik moet deze ploeg zo goed mogelijk voor het EK klaarstomen. Gelukkig zie ik een stijgende lijn.’ Van Marwijk is optimistisch over de ontwikkeling en kansen van zijn team op een goede prestatie op het EK. ‘Ik denk dat dit team het nog een keer kan. Dan ben je wel afhankelijk van vorm en fitheid. Als iedereen fit is, hebben we een bredere selectie als op het WK.’

Eerst vanavond maar eens winnen en doorkomen zonder blessures!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

7 reacties op “Irritaties bij Van Marwijk

 1. Meersche Helden

  Ik irriteer me aan deze man en zijn verkeerde beslissingen. Hoop dat hij uitglijdt, zijn poot breekt en niet naar het EK kan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hahaha (vanuit La Sante Prison)

  Goedzo Bert kies maar weer voor van Persie dat ging op het WK ook al zo goed schijtbal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   er is maar een echte spits die ook nog kan voetballen <<>>>. Bertje heeft er goed kijk op ….. Van Persie scoort ….legt de ballen panklaar voor anderen die ook scoren ….en Huntelaar ?????pffffffffff forget it …

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    mama whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,this allemaal politiek in het nederlandse elftal,,,een elftal heet niet voor niets 11 tal.whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     word het geen tijd voor een hersen transplantatie Paulje de boshomo ?
     Maak dan een afspraak met een dierenarts voor een setje varkenshersens ….daar zit tenminste meer verstand in dan in jouw waterhoofdje !Ventje je bent echt een psychopaat pur sang !

       /   Beantwoorden  / 
     1. Paul

      he dat ventje wil mij naar het bos lokken,zal wel een kinderlokker zijn

        /  
 3. Paul

  he bal gehakt,gehaktbal,in spiegelschrift,,,,labtkaheg

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.