HUH?! Dennis Bergkamp nieuwe trainer van Swansea City?!

 

Veel gokkers leken het opeens zeker te weten: Dennis Bergkamp wordt de nieuwe trainer van Swansea City. Het kan hard gaan: gisteren was ‘the non-flying Dutchman’ nog niet in beeld, maar Bergkamp werd binnen een dag een topkandidaat na berichten dat de oud-international in Wales was gesignaleerd. De assistent van Frank de Boer bij Ajax moest wel de opvolger worden van Brendan Rodgers, die zijn carrière voortzet bij Liverpool.

En dat was te zien in de quotering bij de diverse gokbureaus.Sommige bookmakers weigerden inmiddels mensen die hun geld wilden inzetten op de Ajacied als nieuwe man bij The Swans. Maarrrr… de mensen die hun geld hebben ingezet op Bergkamp, kunnen hun inleg als verloren beschouwen. De 43-jarige oud-international is geen kandidaat bij Swansea City, zo veel is wel duidelijk. En hij was evenmin in Wales. Misschien hebben de goklustigen meer geluk als ze hun geld zetten op Michael Laudrup of Greame Jones. De twee staan na Bergkamp het hoogst genoteerd als nieuwe manager van The Swans.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.