Passeggio als basis voor Oranje-succes? Win nu!

Het is bijna zover. Vanavond trapt het Nederlands elftal af tegen Denemarken. Een wedstrijd die het begin moet worden van een heerlijk toernooi. Hoog tijd om je oranje garderobe op pijl te krijgen, want echte supporters steunen Oranje in stijl. Speciaal voor alle mannen die Oranje een warm hart toedragen, is het met dank aan Passeggio deze zomer niet alleen oranje boven, maar ook onder! De noshirts van Passeggio zijn prima geschikt om onder je supportersoutfit te dragen: de noshirts hebben een diepe V-hals, waardoor je ook met 2 knoopjes open niets van je ondershirt hoeft te zien. En het oranje noshirt heeft een extra lange achterkant, dus of je nu opstaat, bukt of juicht, je noshirt blijft in je broek.

Én, misschien wel het allerbelangrijkste, je juicht en schreeuwt onze sporters naar de overwinning toe zonder een lelijk, wit boordje. Dat laten we liever aan de Duitsers of de Polen over. Trouwens, niet alleen het noshirt is uitstekend geschikt om oranje in te steunen. Behoefte aan een geluksboxershort: Draag het bijpassende stijlvolle zwart/oranje short en Oranje kan niet meer verliezen! Hier, op de site van Passeggio, kun je zo’n stijlvolle oranje ‘onder-outfit’ bestellen, zodat jij in stijl de sportzomer in gaat!

Maar je kunt er ook eentje winnen!

Ga naar de Facebook-pagina van Passegio, ‘like’ het merk en stuur een mailtje naar [email protected], met daarin jouw gegevens en de reden waarom jij zo’n Passeggio-set verdient!

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

0 reacties op “Passeggio als basis voor Oranje-succes? Win nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.