Nederland – Duitsland vriendschappelijk? …Elia heeft het begrepen:

Een vriendschappelijke wedstrijd tussen Nederland en Duitsland. Ik blijf het raar vinden klinken. Volgens mij kan dat toch helemaal niet? Zonder direct de oorlog erbij te halen, want dat vind ik wel erg makkelijk: in 1974 hebben ze onze wereldcup gejat… Gelukkig ben ik niet de enige die de wenkbrauwen fronst bij het horen van een vriendschappelijke confrontatie met de oosterburen:

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Nederland – Duitsland vriendschappelijk? …Elia heeft het begrepen:

  1. Hahaha

    Oefenduels neem ik niet serieus. Op het WK dan moet je er staan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.